Custom Field Did not Display when use Filter

Discuss problems installing or using TrackStudio.

Custom Field Did not Display when use Filter

Postby teenguyen » Thu Apr 17, 2003 4:05 am

Hi maxim! I tried to create a cutom field (data type either memo or string) to allow user enter a url and this field name it URL. When I create a new task and enter data into this URL custom field such as: www.myurl.com; however this url did not show up as I use a filter to display. Can you tell me why I did not see my URL (Note: I did select visble to yes when I defined this custom field)
Thanks
teenguyen
 
Posts: 26
Joined: Mon Apr 07, 2003 8:30 pm

Re: Custom Field Did not Display when use Filter

Postby admin » Thu Apr 17, 2003 3:52 pm

teenguyen wrote:Hi maxim! I tried to create a cutom field (data type either memo or string) to allow user enter a url and this field name it URL. When I create a new task and enter data into this URL custom field such as: www.myurl.com; however this url did not show up as I use a filter to display. Can you tell me why I did not see my URL (Note: I did select visble to yes when I defined this custom field)
Thanks


Yes, you right - this is bug.
Fixed, please check out SP2 or our hosted service.

PS. "Visible" property means "visible in task header", not "visible in filter results"
Maxim Kramarenko (mailto: maximkr@trackstudio.com)
TrackStudio - Hierarchical Bug & Issue Tracking Software
http://www.trackstudio.com
admin
Site Admin
 
Posts: 8143
Joined: Thu Jan 01, 1970 3:00 am
Location: Smolensk, Russia


Return to TrackStudio Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron